Professionelt boligeftersyn

Hos VISBY VINDUER & DØRE tilbyder vi boligeftersyn til private og erhverv.

Hvorfor skal man have et boligeftersyn?

Du får uden tvivl efterset dine maskiner – bilen, traktoren, motorsaven, plæneklipperen osv. – med faste intervaller i overensstemmelse med producenternes forskrifter. Alle disse eftersyn er med til at sikre et sundt produkt samt en forlænget levetiden.

Så hvorfor ikke også få et boligeftersyn? Boliger og bygninger er meget store investeringer, og det er derfor oplagt at få efterset boligen så man sikre dens værdi og undgår store regninger på reparationer, som kunne have været undgået med et eftersyn af boligen.

- Dine bygninger fortjener samme omsorg som alt andet.

Boligeftersyn der giver overblik

VISBY VINDUER & DØRE tilbyder et årligt boligeftersyn, hvor vi sammen med dig foretager en komplet gennemgang af dine bygninger, så du får fuld klarhed over deres tilstand. Du får dermed mulighed for at gennemfører vedligeholdelse og renovering på de mest hensigtsmæssige tidspunkter.

Hvis vi finder kritiske eller alvorlige fejl i din bolig under boligeftersynet, kan vi som totalentreprenør give et tilbud på udbedringen med det samme. Vi kan klare alt murer og tømrer arbejde samt montering eller reparation af vinduer og døre.

Den årlige eftersynsrapport kan være et godt grundlag forud for den lovpligtige tilstandsrapport, hvis du har ønske om at sælge din ejendom. En bolig der har haft et årligt boligeftersyn vil også altid have en bedre tilstandsrapport den dag du skal sælge, fordi huset er plejet ordentligt. Man vil derfor også kunne få en højere pris for sit hus.

Skal vi stå for boligeftersyn af din bolig

Ønsker du et boligeftersyn af en af vores dygtige murer eller tømrer, så kan du ringe til os på 40 18 43 40 eller udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at lave et boligeftersyn for dig.

 

 

Boligeftersyn

 

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af en medarbejder eller ring på tlf: +45 40 18 43 40


Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 personers meninger på​ Facebook

Kontaktinfo

Åbningstider

  • Vi holder åbent:
  • 24 timer i døgnet
  • alle ugens dage

Garantiordning

håndværker.dk