Profil - Tømrer & Murerforretning Visby

VISBY VINDUER & DØRE er med fokus på kvaliteten dit naturlige valg af partner til enhver form for byggeri. Vi har mange års erfaring, uanset om du har behov for renovering, tilbygning, nybygning eller vedligeholdelse.

Vi er specialister i fremstilling af vinduer og døre i overensstemmelse med såvel nuværende som tidligere tiders byggeskik. Vi er ikke mindst af den grund et naturligt valg, når din bevaringsværdige eller fredede bygning skal renoveres og vedligeholdes.

Vi påtager os gerne at være den styrende partner i dit byggeri uanset karakteren. Med os som hovedentreprenøren er kontakten til øvrige håndværkere let og uproblematisk. Den klarer vi, så du sammen med os kun skal tænke på at finde de kvalitetsmæssigt bedst mulige løsninger til dit byggeri.

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed, der er fulgt med udviklingen, men som på ingen måder har glemt det traditionelle håndværk.

Har du i nuværende eller fremtidige bygninger behov for særlig hensyntagen til akustikken, så er vi – som certificeret Troldtekt® akustik-fagmand – det helt rigtige valg.

En oplistning af vore mange arbejdsområder er nærmest umulig, men vi kan – alene eller i samarbejde med andre gode håndværkere – groft sagt klare enhver form for byggeri, hvor der stilles høje krav til kvaliteten.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af en medarbejder eller ring på tlf: +45 40 18 43 40


Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 personers meninger på​ Facebook

Kontaktinfo

Åbningstider

  • Vi holder åbent:
  • 24 timer i døgnet
  • alle ugens dage

Garantiordning

håndværker.dk