Udskiftning og montering af vinduer og døre

Hos VISBY VINDUER & DØRE er vi specialister i montering og udskiftning af vinduer og døre på mål i Tønder og Ribe. Behov og stil kan variere meget fra hus til hus og familie til familie, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde specialløsninger indenfor vinduer og døre, så alle kan få lige det de ønsker i deres hjem.

Vi kan lave alle typer vinduer og døre til vores kunder, det er kun fantasien der sætter grænser.

Gør dig nogle overvejelser inden udskifning af vinduer

Inden man køber nye vinduer skal man gøre sig flere overvejelser. Blandt andet hvilken type vindue det skal være, farvevalg, skal det åbne ind eller ud og hvilken type glas der skal være i vinduet.

Dette kan du tage med i dine overvejelser:

Hvilken type vindue skal det være?

 • Topstyrede vindue
 • Bondehus vinduer
 • Sidehængte vinduer
 • Fastkarmsvinduer
 • Dannebrogsvinduer
 • Vendevinduer
 • Dreje kip vinduer 
 • Eller noget helt andet.

Der er fordele og ulemper ved alle typer vinduer så det er vigtig at tænke design, behov og funktionalitet, når du skal vælge de helt rigtige vinduer

Dertil kommer det også at man kan få flere forskellige typer ruder, skal man bruge helt almindelige med klart glas, eller har man måske behov for sol- og lyddæmpende glas.

Har du svært ved at finde ud af hvad du har brug for, eller ønsker du at hører mere om de mange muligheder for nye vinduer, kan du altid tage kontakt til os på 40 18 43 40 eller via vores kontaktformular.

Lad os stå for opmåling og udskiftning af vinduer og døre

Når du skal have nye vinduer og døre på mål, kan du selv måle op inden du bestiller, men det er meget vigtigt, at du har en viden om, hvordan man gør, så vinduerne passer når de skal monteres.

Er du i tvivl om du har færdighederne til at lave en ordentlig opmåling, eller vil du have en professionel fagmand til at klare opgaven, kan vi komme ud og lave en opmåling hos dig. Dermed er du også sikret at dine nye vinduer passer perfekt.

Når dine specialfremstillede vinduer eller døre er lavet, så står vi også for udskiftning af vinduerne og døre. Det eneste du skal gøre er at vælge materialer, design og så ellers læne dig tilbage og nyde dine nye installationer.

Vi tilbyder totalløsninger til gode priser og i høj kvalitet.

Stort udvalg af nye vinduer og døre

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for dine mulighed, når du skal have udskiftning af vinduer og døre. Vi kan lave næsten alt på specialmål, og det er muligt at få nye vinduer i flere forskellige materialer og farver. 

Ønsker du ikke at få lavet vinduer på specialmål, så har vi også et stort netværk af samarbejdspartnere, som blandt andet tæller mere kendte producenter som KPK, UnikFunkis, Primo, VIKA og Kömmerling

Med så stort et udvalg af nye vinduer og døre, kan vi med sikkerhed sige at vi kan finde den helt rette løsning til dig. 

Udskiftning af gamle vinduer?

Har du et gammelt hus i Tønder eller Ribe, med ældre eksteriør, hvor vinduer og døre måske desværre er så medtaget efter manges års brug, kan det være på tide at tage handling. Det kan være nødvendigt at de skal udskiftet, men du vil måske gerne bevare den ældre stil. Her kommer vi ind i billedet, og kan stå for opgaven uden problemer. 

Det er ikke altid at man skal udskifte de gamle vinduer, i mange tilfælde kan man restaurere de gamle vinduer, og der er ikke noget flottere end at bevare de gamle vinduer så helhedsindtrykket af huset bliver bevaret.

Har du et gammelt hus, hvor du er i tvivl, om du skal have nye vinduer og døre, eller om det er muligt at restaurere de nuværende, så kontakt os for at hører mere.

Få et årligt boligeftersyn af din bolig

Få en god pris på montering og udskiftning af vinduer og døre

Den endelige pris for installation, udskiftning eller montering varierer i forhold til valget af materialer og type. Men vores priser på vinduer og døre er altid gode og konkurrencedygtige. Kontakt os via kontaktformularen eller på 40 18 43 40 for et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af en medarbejder eller ring på tlf: +45 40 18 43 40


Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 personers meninger på​ Facebook

Kontaktinfo

Åbningstider

 • Vi holder åbent:
 • 24 timer i døgnet
 • alle ugens dage

Garantiordning

håndværker.dk